Söndag.

God morgon Söndag! Fick en liten sovmorgon, ångrar att jag inte klev upp med Patrik och Nike kl 7. Det är faktiskt inte skönt att sova länge längre.. man blir stel och får ont i kroppen. Seg i huvudet blir man också!¨

Det regnar och är grått ute, så idag blir det nog bara en mys dag, vi pratade i går om att premiär grilla hos grannarna men jag vet inte hur det blir med den saken. Hoppas det spricker upp lite!

I går var vi upp en sväng på skidstadion och kollade på skotercross vm. Det blåste som tusan och var inte ett dugg mysigt. Vi träffade iallafall Therése och Joline en sväng, det var trevligt! Sen åkte vi vidare till Ås för att kolla på dressyr tävling. När vi kom dit var det hela två timmar kvar till Bogart och Ronjas sista start, så vi fikade lite med mamma sen åkte vi hem. Elvis hade ju varit ensammen hemma några timmar så vi kände att vi var tvungen att åka hem till den lilla byrackan. Det gick iaf bra för dom tvåa i första klassen och första utanför plac i andra. Ronja vann två klasser med sin egen ponny också.


Ronja och Önnarps Kurant.


Sen fick vi middags gäster i form av Madde, Robert och deras två tjejer. Vi åt middag, drack kaffe och surrande. Sen kom även Robert, Hannah och deras son Casbian hit en sväng. Så det var fullrulle ett tag :) Nike somnade helt utslagen när alla gått hem!

Nu ska vi ta och leta fram någon frukost och diska upp all disk som blev kvar efter gårdagens middag.
Ha en trevlig Söndag allihop.

Kommentarer
Postat av: Erika

Färska jordgubbar är ju så sjukt gott! Synd bara att priserna kan vara rätt saftiga emellanåt :/

2011-04-11 @ 23:25:47
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0