Sitter i en fullpackad bil påväg till Väst...

Sitter i en fullpackad bil påväg till Västsjön för att fira in det nya året! Några goda vänner kommer efter oss ikväll, jag hoppas vi får några mysiga dagar och att det slutar snöa så vi kommer fram :)


Mitt humör?

Monstret har grinat och härjat några timmar nu på kvällskvisten. Hon somnade som en stock vid 20 tiden, och vaknar en timma senare och är skogstokig! Undra vad det är som stör henne? Tänk om hon kunde prata vad mycket lättare allt skulle vara då. Nu har man ju ingen aning, hon var inte hungrig och torr blöja hade hon!
Jag tror nog det är tänder på g.

En sak jag funderat mycket på är om bebisar får växtvärk? Det måste dom ju få med tanke på hur fort dom växer.

Jag minns själv när jag var ca 6-7 år och vaknade på nätterna och hade ont i benen. Det var hemskt. Jag hoppas inte Nike har så ont. Stackars liten!
Nu ska jag krypa ner med henne och hoppas på att det inte blir några fler skrik timmar denna natt.

Godnatt!


Klädjakt!

Idag har vi varit på stan mest hela dagen. Vi har letat efter en overall till Nike, den hon har nu är i fleece och inte alls särskillt vind tät. Eftersom hon börjat åka mycket pulka och sitta mycket upp i vagnen vill jag ha något mer tåligt. Lättare sagt än gjort! Herregud säger jag bara, 1000 spänn för en overall som hon kan ha i max 2 månader.. Aldrig i livet att jag köper en sån. H&M, kappahl och lindex hade inte mycket att hurra för men tillslut bestämde jag mig för att köpa en rosa overall från lindex, den var dessutom på rean så den kostade mig bara 149 kr. Så den fick det bli, jag får köpa en finare och mer rejäl när hon börjar kunna gå och leka i snön!

Imorgon ska vi åka ner till mamma och hälsa på, kanske kolla om vi hittar nått fint på Kläddax. Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag hittar en overall där.. Haha!

Bjuder på en bild som jag tog med webcamen på den nya datan :)




Det absolut mysigaste som finns tycker jag...

Det absolut mysigaste som finns tycker jag är på morgonen när Nike har vaknat och får sin morgon välling, hon ligger alltid och pillar mig i ansiktet eller i håret och små ler hela tiden och pratar man med henne får man små ljud tillbaka! Hon är bra underbar min lilla tjej. 7 månader har hon hunnit bli och hon rejsar numera runt i sin gåstol om dagarna! När blev hon så stor undrar jag? Jag kan få lite ångest för att tiden går så fort.. jag hinner inte med! Idag ska trollet få vara med sin farmor undertiden vi åker in till stan, vi måste verkligen köpa ny overall till lillan! Ganska skönt att få gå på stan utan barnvagn, jag blir alltid så irriterad på alla som står i vägen så man inte kommer förbi! Nu har lillan somnat igen, tur att hon gillar o sova precis som mamma o pappa sin! Nu är frågan om jag också ska sova en stund till eller om jag ska gå upp? Somnar jag om kommer jag vara tusen gånger tröttare när jag vaknar! Äh, jag kliver upp!


Åker pulka för första gången!

img_0188 (MMS)

Åker pulka för första gången!


Hälsar på gammelmomma i Lugnvik!

img_4387 (MMS)

Hälsar på gammelmomma i Lugnvik!


Testkör! Mycket nöjd liten tjej. Julen är ...

img_0178 (MMS)

Testkör! Mycket nöjd liten tjej. Julen är räddad :)


Jag glömde före bilden men det slutade med...

img_0841 (MMS)

Jag glömde före bilden men det slutade med att jag blev RÖD, nu blev inte kortet så bra för jag är mycket mer röd än vad kortet visar! Jag är super nöjd :)


Gnäll, gnäll och åter gnäll! Lillstumpan m...

Gnäll, gnäll och åter gnäll! Lillstumpan måste ha fler tänder på g för så här gnällig har hon aldrig varit förut! Helst vill hon att jag ska gå och bära henne hela dagarna.. En promenad med vagnen är inte ens värt att tänka på då vi har ca 30 minus! Just nu ligger hon och får lite välling så förhoppningsvis somnar hon en stund så jag kan fixa lite här hemma! Senare i eftermiddag ska jag till min kära vän Frida och bli lite julfin i håret.. Före och efter bilder kommer :) Super att vara vän med en frisör!!


Köpte en gåstol till Nike igår på barnensh...

Köpte en gåstol till Nike igår på barnenshus, valde den dyraste varianten så det inte skulle va nåt skit. Kom hem och packade upp den ( hon skulle egentligen få den i julklapp men vi kunde inte hålla oss ) vi sätter henne i den och inser snabbt att hon kommer inte kunna röra sig en meter för hjulen är så trögrullade! Vi provade alla möjliga varianter men inget funka så det är väl bara att lämna igen skiten! Ååå varför kan inget bara funka??


Fasiken va smidigt att blogga genom mobile...

img_3787 (MMS)

Fasiken va smidigt att blogga genom mobilen. Man kan ju blogga överallt.. I bilen eller på toa eller varför inte i sängen. Som jag gör nu :) Nike sover sin sista tupplur innan läggdags och jag kollar på Norska Hollywood fruar! Jag bokstavligt talat ÄLSKAR min iphone, den har precis allt man behöver och det är så förbaskat smidigt. Värd varenda krona!


Det är jobbigt att handla julmat!

img_8542 (MMS)

Det är jobbigt att handla julmat!


Här har vi 28 minus grader. Brrrrr!

img_1292 (MMS)

Här har vi 28 minus grader. Brrrrr!


Nike kollar på Morden i Sandhamn med mamma...

img_6790 (MMS)

Nike kollar på Morden i Sandhamn med mamma, pappa & mormor!


Försöker få monstret att sova så jag också...

img_3354 (MMS)

Försöker få monstret att sova så jag också kan vila, det blev ju inte så mycket sömn i natt så det är välbehövligt!


Natt!

Var ett tag sen jag skrev här. Det ska bli skärpning, nu i mellan dagarna har jag faktiskt tänkt att köpa en ny dator. Så då blir det mer bloggning!

Nike ligger och sover i min famn, hon vaknar mitt i nätterna och gallskriker. Det måste vara drömmar .. eller kanske tänder? Jobbigt är det iaf, speciellt när man har varit så bortskämmd ända sen hon föddes med att få sova hela nätter. Men men!
Nu ska jag försöka krångla ner Nike i sängen och hoppas på att hon tänker sova resten av natten så jag också får några timmars sömn. Imorgon blir det julklapps shopping och julmiddag på jobbet!

RSS 2.0