Jag vill ha nytt!

Åh, kan ingen skänka mig några hundra tusen så jag får köpa en massa nytt till mitt hem. Idag har jag suttit och drömt mig bort hos en massa inredningsbloggare. I morgon ska jag iaf lägga ut våran sängram på blocket. Lite drygt 1000 spänn måste vi få för den. Den är ju inte så gammal och kostade ändå ca 2500:- med sängbord. Den är fruktansvärt ful, men någon borde ju vilja köpa den :) Smaken är ju som baken trots allt!
Nya tapeter i sovrummet blir det också inom en snar framtid. Sen är det bara köket kvar, vardagsrummets tapeter duger. Dom är helt ok! Men i köket vill jag ha en ljusare tapet! Vi kanske tar köket samtidigt som sovrummet?

Dessa snyggingar vill jag se i mitt hem.










GE MIG!!


Nu ska vi avnjuta en varmchocklad drink so...

img_0248 (MMS)

Nu ska vi avnjuta en varmchocklad drink som Therese gjort! Slurp!


Jag är en monster unge!

img_9668 (MMS)

Jag är en monster unge!


Lillskruttan tyckte det var så skönt när j...

img_8546 (MMS)

Lillskruttan tyckte det var så skönt när jag strök henne över ryggen så hon tog och somna! Sötproppen min.


Måndag 24/1-11

Måndag, igen! Veckorna består av måndagar och fredagar. Dom andra dagarna då? Vart tar dom vägen?
Nike springer runt i gåstolen och låter som ja, ett monster typ. Jag försöker skriva lite här men det är inte så lätt när man måste hålla reda på odågan som far fram som ett skållat troll. Vi har ju ingen grind för trappen än så det gäller att ha koll på vart hon är så det inte händer någon olycka.

Idag ska vi fördriva tiden med att gå på stan. Jag blir lätt lite rastlös av att bara va hemma hela dagarna. Nån liten utflykt varje dag behövs för att inte klättra på väggarna. Jag skulle beöhva göra en storstädning också men den får vänta. 

Sen är jag lite arg och besviken också. Det gör ont att se någon man älskar ledsen. Det har varit lite mycket sånt på senaste tiden!

Morsor på vift.

Bjuder på några bilder från Lördagens party hos Madde. Detta är alltså mina underbara mamma kompisar!
Jolines mamma, jag och Livias mamma




Är i stallet och pussar på hästarna!

img_1181 (MMS)

Är i stallet och pussar på hästarna!


Krogen med Jolines mamma!

img_6072 (MMS)

Krogen med Jolines mamma!


På väg till Therese för att dricka lite oc...

img_0094 (MMS)

På väg till Therese för att dricka lite och sen vidare till Madde! Mammorna är på G :)


Stockholm i mitt hjärta.

Har spenderat två härliga dagar i Stockholm hos Frida, Håkan och barnen. Hade kunnat stanna några dagar till, två dagar kändes för lite. Vi har iallafall haft det super mysigt och det har gått jätte bra med alla fyra barnen. Vi har väldigt snälla barn måste jag säga! Tvillingarna var lika underbara som jag förställt mig. Wiggo hade vuxit mycket sen sist och är lika charmig och söt som vanligt.
Frida är min bästa vän, utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Jag får alltid skratta när jag är med henne. Så mycket som jag skrattat dom här dagarna har jag inte gjort på länge. Jag längtar redan efter dom men nu dröjer det ju inte så länge tills jag ska ner igen, bara en månad kvar!
Slänger in lite bilder.


Nike och Wiggo leker så snällt med varandra.




Helt plötsligt fick Nike en massa hår :)


Jag och Dante









Frida med alla sina barn :)


Underbaringarna Dante & Alton.


Myser med Alton.


Ute på promenad.




Nike hade fullt upp med att kolla vart Wiggo höll hus.




Dante & Atlon?? Alton & Dante??


Fina familjen.


Påväg hem från Globen.



Myser med grabbarna innan vi ska åka hem.




Står och väntar på bussen, vi ska ner på B...

img_3067 (MMS)

Står och väntar på bussen, vi ska ner på BVC för att väga och mäta Nike! Det var två månader sen sist så det ska bli spännande. Sen ska vi in till stan och fika med dom bästaste mammorna i stan :) Har laddat in alla bilder från Stockholm i datan så det blir en bildbomb när vi kommer hem senare idag! Ha en bra dag allihopa.


Ligger i soffan hos svärföräldrarna och ki...

img_2135 (MMS)

Ligger i soffan hos svärföräldrarna och kikar på Twilight. Snart blir det chokladfondue :)


Nike tycker det är jättekul på banken. Hon...

img_4940 (MMS)

Nike tycker det är jättekul på banken. Hon har lyckats charma hela personalen :)


Tripp till Huvudstaden.



Nu är flygbiljetterna bokade! Redan på tisdag åker vi och jag längtar som bara sjutton. Träffade Frida och Wiggo sist i Augusti när vi kom hem från Finland. Tvillingarna som föddes i Oktober har jag bara sett på kort. Jag vet ju att dagarna går fort och tiden bara flyger i väg. Men varför går det alltid så sakta när man längtar efter något?

Vi ska bara mysa och må gott, promenera och snacka en massa skit. Det lär bli en hel del barnsnack om jag känner oss rätt :)

Åh vad frustrerande det är att inte kunna ...

Åh vad frustrerande det är att inte kunna sova. Jag måste ju verkligen sova för Nike kan ju vakna Närsomhelst och vilja göra morgon! Fast jag hoppas ju att hon sover hela natten som alltid men man vet ju aldrig med dom små! Tankarna bara susar runt i huvudet mitt, inget jag tänker berätta om här (än) men det är mycket att tänka på! Det ser iaf ut som att det blir en liten tripp till Huvudstaden nästa vecka, ska boka flygbiljetter till mig och trollet det första jag gör i morgon bitti. Vi ska äntligen få träffa tvillingarna och Frida, och Wiggo förstås. De lilla charmtrollet får jag ju inte glömma! Kan bli spännande med fyra barn under två år i samma lägenhet. Men det ska nog gå toppen tror jag! Åh, jag längtar ihjäl mig. Ska pussa o krama sönder dom :) Kan ju bli spännande att resa 60 mil med en liten, tur jag har ett snällt barn :) Nä nu blev jag hungrig också, måste upp och äta nåt.. Det står en semla i kylen men den ska jag inte röra! Inte det bästa att klämma en sån kaloribomb innan läggdags. Haha! Eller?


Sitter på bussen på väg in till stan för e...

img_4146 (MMS)

Sitter på bussen på väg in till stan för en lunch med Matilda!


En dag på stan.

Nike slog upp sina blå vid halv elva i morse. Hon drack visseligen en flarra välling vid halv sex och somnade om igen. Frida och tjejerna kom en sväng mitt på dagen, behövde hennes hjälp med en grej.

Sen for vi in till staden. Jag fick ju ett presentkort på en guldsmedsaffär i julklapp så jag gick in och beställde hjärta med trollets namn och födelsedatum. Skit snyggt var det!
Sen fick det bli middag på Sibylla, måste ta tag i min diet igen. Men man kan ju inte börja mitt i veckan, jag får vänta tills på måndag :)
Jo, jag fyndade faktiskt en skit snygg kofta på Lindex, den hade kostat 299 :- men var nedsatt till 75 :-

Jag och Frida pratade lite dop medans vi traskade runt på stan. Nike är ju inte döpt, jag är inte så mycket för de här kyrkliga. Men jag skulle helt klar kunna tänka mig att ha en namnfest för henne. Måste diskutera det med Patrik när han kommer hem :)

Fy vad det luktar illa, tror det är en blöja som behöver bytas :)


Jag dööör!

Jag blir gaaaalen. Har suttit i flera timmar och fixat med kort som ska framkallas. När alla korten laddads upp ( ca 350 st) så rycker Nike ur sladden. Så det var bara att börja om, jag ville rycka av mig allt mitt hår och hoppa från balkongen. Vårat internet är segast i världen så jag får väl hålla på med detta tills i natt. Åhhhh!!

Jag fattar inte att barn har så långa armar ;) Att man aldrig lär sig!

Shopping

Dessa fina vår nyheter har jag klickat hem till min lilla donna.







Onyttig frulle men ack så gott!

img_0424 (MMS)

Onyttig frulle men ack så gott!


Godmorgon från oss!

img_1000 (MMS)

Godmorgon från oss!


Bröderna Karlsson


Karlsson, Karlsson..? Haha, den heter ju för fasiken Bröderna Karlsson.
Stor koll man har! Saften står på kylning och dippen är blandad. Nu blir det söndagsmys :)


Fixdag!

Lilla familjen vaknade halv elva idag, skönt att vakna och känna sig pigg för engångs skull. Jag började plocka ihop allt som skulle till återvinningscentralen. Skönt att bli av med alla kartonger och barnmatsburkar.

Tvingade ut Patrik i förrådet med lite saker som stått och skräpat Nikes blivande rum. När Patrik kommer in igen berättar han den trevliga nyheten att min cykel blivit sluten.. ur förrådet. Jävla idioter. Att man inte kan få ha något ifred. Det sjuka är att det måste vara någon på gården eftersom man måste ha nykel för att komma in till förråden. Ser jag någon på min cykel ska jag fasiken jaga ikapp den och slita personen av cykeln! Nog om det nu.

Mamma och Pappa kom in och hälsade på en sväng också, jag gjorde mackor i mackjärn. Det var mumsigt!
Lillfisen ligger i vagnen ute på balkongen och sover & storfisen ligger i soffan brevid med och snarkar. Själv ska jag nog spika upp några tavlor på Nikes rum, fan att det måste vara betong väggar allt blir så mycket tjorvigare då :/

Hyrde Karlsson, Karlsson tidigare idag som jag tänkte vi skulle se ikväll. Har hört mycket bra om den filmen så jag hoppas den är bra!

Mys

Igår hade jag, Nike, Camilla och Lava en heldag hos Therese. Vi hade det super mysigt, surrade och åt :)
Barnen skötte sig utmärkt hela dagen och kvällen. Jag tror vi kom hem vid halv tolv i natt. Tiden går fort när man har roligt. Synd att inte Madde & Livia kunde vara med.

Vi har även börjat planera en liten tripp till Västsjön för oss mammor och barn. Få komma iväg några dagar och bara mysa och äta gott. Therese är en hejare på att baka och laga mat så vi har tur som lärt känna henne ;)

Jag älskar verkligen livet som mammaledig, jag skulle kunna vara hemma hela livet. Få umgås med härliga mammor och fika hela dagarna :)




Lava & Nike

Nike & Joline

Therese lagar mat i deras fina kök

Mammaträff!

Idag har vi haft en riktig mys dag med alla mammorna från mammagruppen. Anna som flyttade till Hudiksvall för nån månad sen var i stan och hälsade på, så då passade vi på att träffas. Lika trevligt som alltid! Är så glad att jag hamnade i världens bästa mammagrupp :) Några timmar flög förbi och det blev dax att åka hemåt. När jag klev av bussen här i Valla så frågar busschauffören mig om jag vill ha hjälp ut med vagnen.
Kors i taket alltså. Har aldrig hänt förut. Antingen var han ny eller så var han bara på bra humör för dagen. Är det bara jag som tycker att 99 % av alla busschaufförer är riktiga surisar?





Nike & Nils chillar.

Nyårsafton i bilder
























Ligger i sängen och varvar mellan skidskyt...

img_3278 (MMS)

Ligger i sängen och varvar mellan skidskytte och filmen varg. Saknar mina grabbar, så tomt utan dom!


Trött!

Sov ju som sagt hos mamma natten som var, vi åt nån slags kyckling wok till middag som var super god. Sen placerade vi oss i soffan och käka chips och kollade lite på tv. Nike somnade inte förän vid ett tiden. Hon var pigg och glad och ville sitta i soffan och mysa hon med ! Vi vaknade vid tio tiden och käkade en god frukost, sen åkte jag och gumman iväg till Therese & Joline för att kolla in deras nybygda hus.. Snacka om att jag blev avundsjuk. Huset var super fint och det var så himla tjusigt inne. Jag vill också ha hus och allra helst nybyggt. Joline var otrevlig och sov undertiden vi va där  :) Så Nike fick nöja sig att leka med oss vuxna.

Nu är jag hemma och har tvättat några maskiner, gumman somnade som en stock vid halv åtta. Jag hoppas hon sover hela natten. Men med tanke på att hon inte sovit i mer än en halv timma idag så borde hon sova bra nu.
Jag ska ställa mig och diska lite sen blir det sängen för mig med. Imorgon är det fredag igen, patrik slutar jobba på eftermiddagen så vi får roa oss själva imorgon, kanske försöka komma ut på en promenad om det inte är snöstorm :)


Så här ser jag ut idag! Fin spegel va? :)

img_3783 (MMS)

Så här ser jag ut idag! Fin spegel va? :)


Mami

Goddag!

Sitter och väntar på att mami ska komma och hämta upp oss. Vi ska handla lite mat och köpa en madrass till nikes resesäng som hon har hos mamma&pappa. Sen följer jag med mamma hem och sover där i natt :)

Jag hade rätt, framtänderna har nu kommit fram på damen. Inte konstigt att hon vaknat på nätterna och haft ont, stackas liten!

Nä nu måste jag packa det sista till vår lilla övernattning! Det blir massor att packa när man har barn..


Godnatt

Lillfisen är badad och klar för kvällen. Nu blir det en flarra välling.

HM home

Hittade en massa godingar, tänk om man kunde få vinna massa pengar och byta ut allt i hemmet till nytt nytt!





Hm home är en favorit, enkelt och bekvämt att sitta hemma i soffan och klicka hem fina saker till hemmet. Inte så fasligt dyrt heller! Tror jag måste göra en beställning :)

Sovmorgon!

Fick sovmorgon i morse, nike vaknade halv nio och fick en flaska välling sen somnade hon om och när hon vaknade sen gick patrik upp med henne. Jag vaknade vid tolv tiden, Skönt! Men om jag ska vara ärlig är jag mycket piggare om jag inte sover så länge på mornarna!

Mamma kom när hon slutat jobba med den ur snygga spegeln vi fick av dom i julklapp, den är så stor så den fick inte plats i våran bil.
Den fick inte heller plats på väggen där jag planerat ha den så nu måste jag tänka om. Jobbigt när det inte blir så som man planerat i huvet, jag vill inte lämna tillbaks den heller för den är verkligen super fin. Jag får helt enkelt möblera om lite!

Vi såg ju som sagt The Experiment igår, obehaglig film. Jag var så arg och frustrerad typ hela filmen. Dock så tyckte jag att den slutade väldigt konstig. Aja helt ok film men jag skulle inte rekomendera den. Sjukt längesen jag såg en riktigt bra film..

Ska passa på att laga lite mat medans nike sover, idag blir det fläskfilé och kroketter.. Slurp som Maria säger :) Har en massa kort som jag vill visa men kamera sladden är hos svärföräldrarna, patrik ska dit i morgon så han får ta med den hem då.


Film time.

Denna dag har gått fort som attan, åkte in till stan på förmiddagen. Kikade lite i affärer och fikade med mamma! Nike var såklart med och hon har varit nöjd och snäll hela dagen.

Såg på reklamen att Solsidan ska börja igen, Kul :) Det är verkligen ett program i min smak, sån humor gillar jag!
Nu ska vi kika film, jag hyrde nån film på Ica när jag var och handlande.. The Experimet tror jag den hette?


RSS 2.0