Vi sitter på Spader Dam och ska äta pizza!

img_0450 (MMS)

Vi sitter på Spader Dam och ska äta pizza!


VÄRK!!!

Jag har så förbannat ont i käften så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Visdomständer som håller på att spricka upp i guess. Fy fan alltså! Måste nog snart ringa tandläkaren!

Väntar på min käramor också. Hon ska nämligen komma hit och sova hos mig och Nike i natt. Mys!! Tänkte bjuda henne på något smarrigt till middag. Frågan är om man ska käka ute? Om min värk släpper kanske vi åker en sväng. Skulle behöva ett bord till ballkongen och lite nya blommor. Blev sugen på pizza, en riktigt god pizza!

Ännu en tävling!

Jag är med och tävlar om ett namnsmycke!




För att vara med och tävla går ni in på www.muppsan.com
Smycket kommer i från www.carolinessmyckeskrin.se
Tävlingen avslutas 18/4 21.00

Tävling!

Jag är med och tävlar om en åkpåse!


För att vara med att tävla går du in på www.muppsan.com


Denna vackra skapelse stod på bordet när j...

img_0428 (MMS)

Denna vackra skapelse stod på bordet när jag kom till Therese. Den är nog minst lika god som vacker!


Onsdag!

Äntligen börjar Nikes blivand rum ta form. Vi har väl inte haft sådär jätte brottomt att fixa hennes rum eftersom hon sover ju fortfarande hos oss. Vi har väntat på att få nya golv sen i början av februari också, men i måndags ringde golvkillen och han är på g. Om ca 1 vecka får vi nya golv i hela lägenheten förutom vardagsrummet där vi har trägolv.
Efter att golven är lagda får Nike flytta in på sitt rum, jag hoppas hon kommer trivas :) En babyvakt ska införskaffat också då vi måste sova med stängd dörr pga av djuren som inte vill sova på nätterna :)

Det verkar inte som att nån nappat på våran annons på blocket om att byta lägenhet, vi får väl helt enkelt bo kvar här tills vi hittar ett hus. Trivs faktiskt jätte bra här på Frösön och jag hoppas att vi i framtiden ska ha råd att köpa hus här. Patrik ska förhoppningsvis börja plugga vindkraftverk i Augusti, jag vill verkligen att han ska komma in på skolan så han får göra något han verkligen vill! Vi får se vad som händer helt enkelt.

Undra vad vi ska hitta på med i dag då? Fortsätta pyssla på lite inne kanske? Jag är snorig och har ont i halsen så det blir inga häftigare aktiviteter iallafall. På sin höjd en liten promenad! Frisk luft varje dag är ett måste!

Nike är så himla duktig, hon reser sig mot saker och går längs möbler. Hon har varit lite feg av sig, men nu verkar det som allt släppt och hon far fram som ett skållat troll. Inga värre olyckor än. Hon är duktig på att landa på den mjuka blöjrumpan :)


Har satt upp en lampa och två tavlor i Nik...

img_0427 (MMS)

Har satt upp en lampa och två tavlor i Nikes rum. Om ca en vecka får vi nytt golv här inne och sen fattas det bara en rullgardin innan det är klart för henne att flytta in!


Hall!

img_0426 (MMS)

Hall!


Regn!

God morgon!

Tittar man ut så är det bara grått, grått, grått. Jag är så less på detta väder! I går kikade faktiskt solen fram och det blev riktigt skönt väder. I helgen ska det bli sol, så jag hoppas det stämmer.

I dag får vi besök av Frida och barnen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med, men vi brukar ju kunna fördriva en dag med bara surr också :)

Nu ska jag ta och städa ihop lite, diska och sånt kul!

Söndag.

God morgon Söndag! Fick en liten sovmorgon, ångrar att jag inte klev upp med Patrik och Nike kl 7. Det är faktiskt inte skönt att sova länge längre.. man blir stel och får ont i kroppen. Seg i huvudet blir man också!¨

Det regnar och är grått ute, så idag blir det nog bara en mys dag, vi pratade i går om att premiär grilla hos grannarna men jag vet inte hur det blir med den saken. Hoppas det spricker upp lite!

I går var vi upp en sväng på skidstadion och kollade på skotercross vm. Det blåste som tusan och var inte ett dugg mysigt. Vi träffade iallafall Therése och Joline en sväng, det var trevligt! Sen åkte vi vidare till Ås för att kolla på dressyr tävling. När vi kom dit var det hela två timmar kvar till Bogart och Ronjas sista start, så vi fikade lite med mamma sen åkte vi hem. Elvis hade ju varit ensammen hemma några timmar så vi kände att vi var tvungen att åka hem till den lilla byrackan. Det gick iaf bra för dom tvåa i första klassen och första utanför plac i andra. Ronja vann två klasser med sin egen ponny också.


Ronja och Önnarps Kurant.


Sen fick vi middags gäster i form av Madde, Robert och deras två tjejer. Vi åt middag, drack kaffe och surrande. Sen kom även Robert, Hannah och deras son Casbian hit en sväng. Så det var fullrulle ett tag :) Nike somnade helt utslagen när alla gått hem!

Nu ska vi ta och leta fram någon frukost och diska upp all disk som blev kvar efter gårdagens middag.
Ha en trevlig Söndag allihop.

Fina Bogart!

img_0425 (MMS)

Fina Bogart!


O-Råsa.se

När man har barn som kliver upp tidigt hinner man ju en massa på morgonen, bla dräggra över en mamma saker på
O-råsa.se












Rolig dag!

Godmorgon Lördag!
I går pratade kväll pratade vi om hur duktig Nike är som har sovit hela nätter i en hel vecka nu.. vad tror ni hon gör i natt då? Jo hon vaknar vid tre tiden. Hon somnade snabbt om , jag tror det är tänder som spökar igen.. jag har sett att det håller på att spricka fram en tand nere.

I dag ska vi i väg på en massa skoj, först ska vi på skotercross sm uppe på skidstadion. Nikes polare Joline, hennes pappa kör skotercross och ska tävla så vi måste ju dit och heja på han.. han har en liten bebis hejarklack han, det är fasiken inte alla som har det :) Madde och Livia skulle kanske också möta upp oss, skoj :)

Sen efter tävligen drar vi till Ås och ska kolla när syrrans ungponny tävlar, fast dock inte med syrran. Duktiga dressyr ryttaren Ronja Ahlberg har lånat Bogart för att tävla honom. Bella är ju mest inriktad på hoppning så då lånar hon ut honom till Ronja lite då och då så han får vinna lite dressyr tävlingar också ;) Förjävla duktig häst de där alltså! Han är verkligen nått speciellt. Så ung och redan så himla duktig!

Ikväll blir det nog som vanligt, lugnt och skönt. Kika på en film kanske? Jag vill ju se Paranormal Activity 2 men Patrik är så tjurig. Han vill se den i stugan i stället! Han tror den blir hemskare då! Det gör den säkerligen med tanke på att jag är helt säker på att det spökar där.. Usch!!!

Ha en bra dag ALLA ni som läser, vilka är ni igentligen? Vågar ni inte ens lämna ett litet hej? :)

Nätshoppat.

Det blev en lite beställning från Ellos :) Detta klickade jag hem.



Gardinerna har samma mönster som påslakanet.



Jag skulle kunnat handla huuuur mycket som helst, det fanns så mycket fint! Men någon hejd får det vara :)


Bättre idag!

Jag mår mycket bättre idag, känner nästan inte ens av att jag varit sjuk. Nike har inte spytt något än, undra om hon kommer göra det eller om hon klarar sig?

Mår faktiskt såpass bra så jag är städsugen, hör och häpna! Ikväll ska vi ha fredags mys, vi ska göra hemmagjord pizza och bara mysa.. och extra mysigt blir det ju om det är rent och fräscht hemma!
Just nu har vi våran bovärd på besök, han fixar avloppet i köket. Det har varit tvärstopp så jag har inte kunnat använt mig av vattnet i köket, så ni kan ju tänka er hur mycket disk det har blivit.. vi har ju ingen diskmaskin heller. Så det ska bli skönt att få diska upp allt och göra snyggt på diskbänken igen!


Åh, jag är så fruktansvärt sugen på att slänga iväg en beställning till Ellos, man får 50% på den dyraste varan och 2 snygga handduks sett om man beställer nu! Och det erbjudandet vill man ju inte missa

En stor favorit är syrrans kille Robin. Ni...

img_7244 (MMS)

En stor favorit är syrrans kille Robin. Nike tycker så mycket om honom! Det är så himla roligt att se, när Nike föddes vågade han knappt ta i henne. Det tog flera månader innan han vågade hålla i henne. Idag är dom bästa polare :) Så fort hon ser honom så sträcker hon ut armarna och vill att han ska ta upp henne! Gofisar!!


Trött och sliten.

Den hemska magsjukan har nått oss. Det började med att Patrik fick den i går morse, och till mig kom den på besök i morse.. fy fan för kräksjukan alltså. Jag hoppas verkligen att Nike slipper den. Men hon är väldigt dålig i magen, det sprakar som bara tusan där bak!


Magsjuk, sliten mamma men en nyduschad lillfis!


Skotertur!

Nu kommer bilderna från förra helgen :)



På väg ut på en tur. Hanna ville så gärna åka med mig och Nike i pulkan och det fick hon ju så gärna göra!




Mina fina!


Madde med sina döttrar Hanna & Alice

Hanna & Patriks syster Gabrielle gör en snögubbe.







Vi hade en super mysig dag, och fick till och med lite färg på våra näsor!


Sitter på mosters ungponny!

img_7762 (MMS)

Sitter på mosters ungponny!


Mys-pys!

img_9518 (MMS)

Mys-pys!


Godmorgon!

img_0399 (MMS)

Godmorgon!


Sorg!

Skulle göra ett inlägg med massor av bilder från helgen men när jag skulle föra över alla bilderna så dog kameran, så jag gör ett nytt försök ikväll.. kika in då :)

Vi hade ruggigt bra väder igår, vi for upp till fjälls och byggde en liten grop och satt oss och sola hela dagen.. jag gör samma misstag och smörjer mig med morotsolja bara för jag vill bli brun, men bränner mig varje år. Haha! Solen är ju så stark nu på våren så man måste ju nästan smörja in sig med solskyddsfaktor. Är lika röd som en kräfta i ansiktet :) Snyggt!

Idag har vi också varit ute och myst i solen, dock själva! Nike sov och jag solade! När vi kom in kollade jag runt lite på internet och möts av tråkiga nyheter. Dom som dog i Thailand i helgen kommer från grannbyn och jag har vänner som kände dom. Jag blir helt tom, det finns liksom inga ord. Deras liv är slut.. så unga. Dom kommer aldrig mer tillbaks! Jag blir så ledsen när jag tänker på döden. Man vet aldrig när den kommer, och vem den tar med sig! Man måste vara rädda om varandra för man vet aldrig, livet hänger verkligen på en skör tråd. Jag är så himla rädd att någon i min närhet ska dö, jag tänker på det varje dag! Man ska vara tacksam för varje dag när får..






Nike sover sin eftermiddagslur så jag har ...

img_0395 (MMS)

Nike sover sin eftermiddagslur så jag har parkerat rumpan på en bänk med en bra bok i handen! Man kan ju inte sitta inne i detta underbara väder!


Man blir trött av att åka skoter en hel dag!

img_0394 (MMS)

Man blir trött av att åka skoter en hel dag!


Världens sötaste Hanna blev trött så hon t...

img_0392 (MMS)

Världens sötaste Hanna blev trött så hon tog en liten tupplur mot pappa Robert. Nike och Alice ligger tillsammans i skoterpulkan och sover sött dom också!


SMS-inlägg

img_0391 (MMS)


Sol.



Håller på att packa för fullt, men det är inte det lättaste när man har en vilding som plockar upp allt igen!
Vi åker till stugan i helgen med ett par kompisar och deras barn. Jag har beställt sol hela helgen :)
Nu kom Patrik hem så nu får han ta över så ska jag hoppa i duschen.

Ha en trevlig helg :)

RSS 2.0