Skakar galler!

img_0389 (MMS)

Skakar galler!


Onsdag!

God förmiddag!

Vi ska alldeles stax packa in oss i bilen och åka ut till Orrviken, till Camilla & Lava.

Redo för kvällen!!

img_0384 (MMS)

Redo för kvällen!!


Lördag!

Nike har precis käkat lite lunch bestående av skinksås och pastasnäckor. Patrik har ju tagit med sig jobbet hem i helgen så han och den killen han är assistent åt åkte till gymnastiksalen och spelade bandy. När dom kommer tillbaks sen drar jag mig mot stan. Jag ska ju ut ikväll :)

Igår hände den en stor sak, nike började krypa :) Hon har ju "rumphasat" sig fram förut men nu jäklar har hon kommit på hur man kryper.. fast hon har en lite apliknande stil när hon tar sig fram.. haha gullunge. Nu är det slut på det lugna för nu är hon verkligen överallt och fort går det! Så nu har jag barnsäkrat lite hemma.. dom dras ju till allt dom inte får röra. Eluttag och kökslådor och dörrar.

Igår kväll när Nike somnat gick jag över till grannen. Vi surrade och käkade godis, kikade lite halft på Let´s dance finalen också. Rätt vann helt klart :) Jessica är ju såå snygg!  Frida är ju gravid i vecka 30 med sitt tredje barn så det blev en hel del bebis snack.. mys!! Bebisen levde rövare i magen hennes så jag satt mest som ett plåster på magen :) När jag var gravid hatade jag min mage, hade en olustigkänsla och mådde väldigt dåligt nästan hela graviditeten.. så fort nike var ute så ändrades den känslan till obeskrivlig kärlek.  tyckte det var super jobbigt när någon ville känna på magen. Hoppas det inte blir så nästa gång.. om det nu blir nån nästa gång :) Det vet man ju aldrig.

Nu luktar det lite prupp här, dags att byta en bajs blöja.

Vi kanske syns i dimman ikväll :)

Min fina vän Frida! Jag är som ett plåster...

img_0378 (MMS)

Min fina vän Frida! Jag är som ett plåster på hennes mysiga mage :)


Nike har precis fått kvälls gröten och ska...

img_0376 (MMS)

Nike har precis fått kvälls gröten och ska snart få hoppa i säng, sen ska jag gå över till grannen för lite fredags mys! Patrik är självklart här så ni inte tror jag lämnar henne själv :)


Storm!

När ska våren komma till Östersund? Vi har till och med fått mer snö.. usch! Jag vill ha sol och värme nu. Stormen verkar ha gett sig nu, i några dagar har det stormat så mycket att man knappt vågat sig ut. Idag trotsade jag vädret och la ut nike i vagnen på balkongen. Hon sover så mycket bättre ute så jag bäddade ner henne rejält, och hon sov så gott så :)

Ojdå nu har visst lillgumman vaknat.

Pust..

Fyy är helt slut. Körde ca 30 min på crosstrainern och blev helt slut. Kondisen är inte den bästa, men man måste ju börja någonstans. Mitt mål är att köra 60 min /dag. Skönt att träna och kolla på tv samtidigt :)

Nu ropar sängen! I morgon ska vi till Matilda som fyller 25 år. Ska gå in till stan tänkte jag, om det inte fortfarande är storm ute.

Godnatt.


Nu kör vi! Jag börjar med en halv timma, o...

img_0366 (MMS)

Nu kör vi! Jag börjar med en halv timma, om jag orkar :)


Åh va irriterad jag blir. Ena skon var tra...

Åh va irriterad jag blir. Ena skon var trasig så jag får skicka tillbaka dom! Att det aldrig ska gå bra :(


Godmorgon! Vi ska äta lite frukost nu sen ...

img_0365 (MMS)

Godmorgon! Vi ska äta lite frukost nu sen ska vi klä på oss och springa på Ica och hämta ut mina skor som jag beställde på Nilson i fredags. Jag hoppas dom passar nu så jag slipper skicka tillbaka dom. Lägger in en bild på dom senare :)


Depp.

Var några dagar sedan jag skrev här. Känner mig lite halv hängig idag, har som ingen lust till nått känns det som. La precis ut nike på balkongen så jag hoppas hon sover någon timma så jag kan slappa lite.. fast jag skulle behövt städa. Får köra en turbostädning och lägga mig i soffan sen! Ikväll kommer det en kille som förhoppningsvis ska köpa våran sängram. Hoppas, hoppas :)

Imorrn får jag äntligen hem min crosstrainer, så nu ska jag trampa minst en timma per dag. Det måste jag väl klara va? Längtar tills jag får köra igång :)

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg/sjal till ett värde av 1000kr på Mamsell K.
Tävlingen avslutas den 15 Mars!

Lchf mellanmål! Lätt som en plätt att göra.

img_0355 (MMS)

Lchf mellanmål! Lätt som en plätt att göra.


Älskar verkligen våren!

img_0354 (MMS)

Älskar verkligen våren!


Måndag.

Godmorgon!
Nike sov precis hela natten. Somnade nästan prick åtta igår kväll och sov till strax efter sju. Så idag är man pigg!
Frida och hennes två tjejer kommer hit och ska umgås med oss idag. Frida är gravid med hennes tredje barn, som förväntas komma någongång runt nikes födelsedag i maj :)
Nu ska jag dra fram snabeldraken och springa några varv i lägenheten. Shit vad djuren hårar. Jag blir snart galen!

Ha en bra dag!

Västsjön

Vi är nyss hemkommna från en lång helg i stugan. Vi åkte ju som sagt upp i torsdags, vi kom fram rätt sent. Vi gjorde varmamackor och spelade kort. Jo just, jag och patrik var ut på en liten skotertur men det var så kallt så vi vände om hem rätt snabbt igen. Fredagen vaknade jag tokförkyld.. men inte kunde man ligga inne och lata sig heller, solen sken så vi gjorde iordning lite fika och varm chocklad och tog en sväng med skotern. Nike bäddade vi ner i skoterpulkan och där sov hon som en stock tills vi stannade skotern på gården när vi var hemma igen :)











När nike vaknat fick hon åka skoter för första gången. Patrik åkte några varv på gården med henne och hon verkade gilla det jätte mycket. Så Patrik lovade henne att hon skulle få en skoter om ett par år :)









Lördagen var både jag jag putte dåliga så vi gjorde inte speciellt mycket. Patrik körde lite skoter och vi andra åkte ner och satt oss på sjön och pimplade. Svärfar fick 5 st fiskar, medans det ekade tomt på fiskar hos mig och svärmor. Lika bra kanske, jag tycker att fiskar är fruktansvärt äckliga varelser som jag helst inte vill se. På kvällen åt vi svärmors goda wok. Jag kände ingen smak tråkigt nog men jag vet ju att den brukar vara god :) Sen kollade vi på Mellon, fy fan säger jag bara. Sista gången jag kollade på den skiten. Usch!











Nike har blivit så duktig på att vinka och klappa händerna. Lilla älsklingen vår!

I morgon är det måndag igen, vi har inga planer inför veckan. Hoppas på fin väder så vi kan gå ner på isen och promenera. Hoppas förkylnigen ger sig snart, det är ju så jobbigt att ha huvudet fullt av snor. Blää!




Tog mig en liten skotertur alldeles själv!...

img_0352 (MMS)

Tog mig en liten skotertur alldeles själv! Det är underbart väder.


Sitter i en snödriva och solar nosen!

img_0351 (MMS)

Sitter i en snödriva och solar nosen!


Nu ska vi ut och åka en sväng. Nike är med...

img_0350 (MMS)

Nu ska vi ut och åka en sväng. Nike är med farmor och farfar!


På väg till stan!

img_0349 (MMS)

På väg till stan!


Go´kväll



Sitter i soffan med laptopen på magen och lyssnar på musik och slö tittar lite på Efterlyst. Fy så mycket folk det finns som är sjuka i huvudet. Det är skrämmande faktiskt! Vart är världen på väg?

I morgon packar vi väskorna och drar upp till stugan. Hoppas det blir fint väder så man kan få lite färg på nosen :) Nike börjar sakta med säkert bli bättre i sin förkylning. Hostan hänger kvar och hon låter hemskt när hon sätter igång och hostar. Igår hostade hon tills hon kräktes flera gånger. Stackars lilla stumpan!

Det är så mysigt att åka till Västsjön och bara va. Det är ju fördel om det är bra väder så man kan vara ute lite. Men denna gång ska vi hyra med oss massa filmer, så det får vara vilket väder det vill. Vi kan ligga inne och mysa och se på film om det blir skitväder! Kikade in på Hemmakvälls hemsida och hittade massor av nya filmer jag vill se, synd bara att jag och patrik har olika smak när det gäller filmer, jag gillar spänning, skräck och romantiska komedier medans han hatar det. Så det kommer säkerligen bli tjaffs när vi står där i morgon :) Haha!




Mammas busunge! Denna min kör hon jämt nu ...

img_0343 (MMS)

Mammas busunge! Denna min kör hon jämt nu förtiden :)


Premiär av nya pyjamasen!

img_0341 (MMS)

Premiär av nya pyjamasen!


Undra vilken man ska ta av? :)

img_0338 (MMS)

Undra vilken man ska ta av? :)


Sötunge!

img_0319 (MMS)

Sötunge!


Såhär ser det ut i våran säng just nu, tro...

img_0322 (MMS)

Såhär ser det ut i våran säng just nu, tror jag måste krypa ner jag också!


Äntligen fått tummen ur..

Idag har vi äntligen köpt en ny bilbarnstol till Nike. Hon har hittils åkt i babyskyddet och det börjar verkligen bli för litet nu. Vi passade på att fynda en Britax two way på Babykvällen på Barnenshus. Stolen kostade 1299:- . Inte alls så farligt. Så i morgon monterar vi den i bilen och Nike blir förhoppningsvis glad över sin nya rymliga stol :)
Denna stol kan hon ha tills hon blir ca 5-6 år. Vi köpte även till en nackkudde så hon sover bekvämt i den också!




KISSIE!


Har precis kolla på Debatt som Kissie medverkade i ikväll. Herregud! Tycker tjejen att hon ser bra ut? Hon ser ju ut som ett monster. Ingen vill se ut sådär som hon gör! Att hon förstorat brösten säger jag inget om, men resten. Hon har gått över gränsen. Läpparna är ju så jävla stora så dom rör sig ju inte ens när hon pratar! Aja, nog om henne!

På måndag börjar jag med barnmatsdieten. Nejdå :) Jag ska ge LCHF ett nytt försök. Jag har ju inte så många kilo ner till min innan graviditeten vikt. Och jag känner att det är dags att gå ner dom nu, vill känna mig någolunda bekväm till sommaren, kommer ju aldrig få tillbaka mig kropp som jag hade innan, det är bara att acceptera. Så det gäller att göra det bästa av situationen. Är det någon som läser min blogg som kört LCHF? I sånafall får ni gärna dela med er av lite recept.



Myser i min älsklings filt från BOOM!

Min lilla sjukling :(

img_0312 (MMS)

Min lilla sjukling :(


RSS 2.0