Go´kväll



Sitter i soffan med laptopen på magen och lyssnar på musik och slö tittar lite på Efterlyst. Fy så mycket folk det finns som är sjuka i huvudet. Det är skrämmande faktiskt! Vart är världen på väg?

I morgon packar vi väskorna och drar upp till stugan. Hoppas det blir fint väder så man kan få lite färg på nosen :) Nike börjar sakta med säkert bli bättre i sin förkylning. Hostan hänger kvar och hon låter hemskt när hon sätter igång och hostar. Igår hostade hon tills hon kräktes flera gånger. Stackars lilla stumpan!

Det är så mysigt att åka till Västsjön och bara va. Det är ju fördel om det är bra väder så man kan vara ute lite. Men denna gång ska vi hyra med oss massa filmer, så det får vara vilket väder det vill. Vi kan ligga inne och mysa och se på film om det blir skitväder! Kikade in på Hemmakvälls hemsida och hittade massor av nya filmer jag vill se, synd bara att jag och patrik har olika smak när det gäller filmer, jag gillar spänning, skräck och romantiska komedier medans han hatar det. Så det kommer säkerligen bli tjaffs när vi står där i morgon :) Haha!




Kommentarer
Postat av: Camilla

Åååå va mysigt att åka till Västsjön! Hoppas ni får det härligt och att Nikes hosta försvinner snart!

Sedan måste vi träffas alla snart igen, saknar mammagänget!



KRAM på dig!

2011-03-10 @ 10:01:02
URL: http://millimetermilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0