Är i Gävle, påväg hem!

img_0309 (MMS)

Är i Gävle, påväg hem!


Slurp!

img_0304 (MMS)

Slurp!


Patriks urgulliga farmor har stickat ett p...

img_0302 (MMS)

Patriks urgulliga farmor har stickat ett par tjockstrumpor åt mig!


Nu blir det skräckis! Patrik är rädd för h...

img_0301 (MMS)

Nu blir det skräckis! Patrik är rädd för hajar, jag hyrde den för att jävlas.. Hehe! Jag är så rolig.


Pappsen målar förfullt medan vi lagar mat!...

img_0300 (MMS)

Pappsen målar förfullt medan vi lagar mat! Fylld fläskfilé och potatisgratäng blir det! Vi hyrde tre filmer i stan innan vi åkte hit, så när Patrik är less på att måla kryper ni ner i soffan och kollar på film på projektorn, det blir nästan som bio :) Paj, chips och godis har vi också. Slurp!!


Nike har nog den snyggaste åkpåsen i stan!

img_0299 (MMS)

Nike har nog den snyggaste åkpåsen i stan!


Måla!

Svärmor fyller 50 år på söndag. Det firar hon med att fly landet! Dom ringde nyss och berättade att dom hade 23 grader och sol. Kul för dom! Men vi har faktiskt också sol idag, fast inte kallare! Dom kommer hem om en vecka, så nu undertiden dom är borta ska vi måla deras tak. I köket och i hallen ska det bli vita tak. Hon har pratat om det länge nu så jag hoppas hon blir överraskad och glad när dom kommer hem :)

Åh! Therese ringde förut idag och berättade att åkpåsen jag beställt kommit. Gissa om jag längtat efter den. Hoppas den är lika snygg som på bild bara.

Mys-dag!

Godmorgon!
Sovmorgon fick jag ju fet glömma iallfall, även fast det blev sent igår så vaknade lillan prick kl åtta och börjde snacka. Så det var bara att kliva upp. Jag var helt säker på att det var lördag också men det är ju bara fredag :(

Gårdagen på Ikea gick snabbt, tiden går ju snabbt när man har roligt. Hittade faktiskt massor av fina saker. Vi var på min nya favvo affär också BOOM, guuud va mycket fint dom hade där. Jag ville handla allt :)
















Förutom massa småkrams på Ikea fick denna vårjacka från HM följa med hem. Gillade den jätte mycket! 399 spänn gick den på, det tyckte inte jag var så farligt!




IKEA tripp.

Jag är så trött, skulle kunna somna sittandes på fläcken! Måste lägga mig i tid ikväll så jag orkar med IKEA i morgon. Fast det är nog ingen risk att man inte orkar med IKEA :) Hehe!

Idag har vi varit hos Therese och Joline, hon bjöd på något som jag inte minns namnet på men smarrigt som tusan var det!  När vi skulle åka därifrån tyckte jag det lukta lite illa från Nikes overall, Thereses lilla katt hade nämligen varit där och pissat lite, och även i hela Maddes skötväska. Haha! Dom små söta djuren är inte alltid så snälla!

Skrev ner som få sakerna jag behöver från IKEA, listan blev lång :) Kom visst på en massa saker som vi behövde.

Värmeljus
Halkmatta till badkaret
Haklappar
Sängkläder
Stekspade
Vitkökspress
Hörn och eluttags skydd
Blommor
Ramar
Dörrmatta
Skohylla


Nä, kanske är dags att krypa ner i sängen snart. Therese hämtar oss kl 8 i morgon bitti!



Är hos Therese och ska fika, hon kan baka ...

img_0291 (MMS)

Är hos Therese och ska fika, hon kan baka hon :)


SMS-inlägg

img_0290 (MMS)


Detta kom älsklingen hem med idag! Det var...

img_0288 (MMS)

Detta kom älsklingen hem med idag! Det var en trevlig överraskning , vi som inte skulle köpa något.


Top model nästa!

Idag har jag, Frida, Felicia och Madde varit modeller för en dag. Tillsammans med en massa andra Östersundare förstås. Jag måste säga att jag är besviken.  Man fick välja om man ville ha en vardags make eller fest make, jag valde såklart fest make för jag ville ha lite extra! Hon som sminkade mig var ju inte så duktig, nå jädla kladd blev det. Hade gjort det tusen gånger bättre själv. Jag var alltså missnöjd redan innan vi började ta bilderna. Vi fick ta sammanlagt ca 60 bilder var. Hittade bara fem bilder som jag var någolunda bra på. Så jag är inte helt nöjd med dagen. Madde blev i alla fall jätte fint sminkad. Hon var väl den som blev bäst av oss fyra! Det är bara att konstatera att man inte är något modell ämne :) Meen, slut klagat nu! Det var en helt ok dag, roligt att få komma hemifrån ett tag. Tänker inte göra som alla andra och lägga ut en bild från dagen som profilbild på facebook, jag bjuder på några bilder här i stället!




Imorgon är det alla <3 dag. Ingen speciell dag tycker jag, vi firar den inte i detta hushåll. Jag ska skriva in mig på Step-in också, är less på att stå framför spegeln och lipa. Nu ska jag göra något åt det! Fettet ska rinna :) Jag är så taggad så jag tror jag spricker! Ni får en bild till.7


Nike tyckte inte melodifestivalen var så b...

img_0287 (MMS)

Nike tyckte inte melodifestivalen var så bra ikväll, så hon tog och somnade!


Mamma och Momma bakar, så jag får sitta hä...

img_0284 (MMS)

Mamma och Momma bakar, så jag får sitta här och roa mig själv!


SMS-inlägg

img_0283 (MMS)


Mockar skit!

img_1911 (MMS)

Mockar skit!


God Morgon!

img_0279 (MMS)

God Morgon!


Sol i sinne.

Vilken underbar dag, efter vi ätit frukost klädde vi på oss och gick ner på sjön. Vi gick och gick. Var nog ute och knallade i närmare två timmar. Det var så himla härligt, solen värmde faktiskt och jag fick riktiga vårkänslor. Blev faktiskt riktigt sugen på att åka längdskidor, det var många som var ute och åkte i spåret nere på isen och det såg så mysigt ut. När jag gick i skolan fanns det inge värre än att åka längdskidor på idrotten. Men nu på äldre dar så inser man tjusningen i att få glida fram på ett par skidor. Haha!






Efter den härliga promenaden åt vi lunch och svidade om för kalas. Frida och Simon bor i samma område som oss så man kan nästan säga att vi bor grannar. Vi var där i ett par timmar, sen ringde mamma och frågade om vi ville följa med till krokom och äta. Det ville vi såklart. Fick skjuts av syrran tillbaks till stan sen! Vi har hunnit med mycket idag :) Fick sms av stället där jag beställde hissgardinen ifrån att gardinen låg på ICA och väntade på mig, så det första vi gör i morgon är och hämtar paketet.


Nike och hennes tremänning Nikita myser.


Frida och Vide 2 månader.

Födelsedagsbarnet fick jag dock inget kort på, han hade fullt upp med kompisar och paket :)

Sunshine.

God Morgon!
Sitter och äter hårdbröd med skinkost på. Slurp :)
Solen skiner och det blåser inte, så jag funderar på om vi ska klä på oss och gå en promenad ner på isen. Senare idag ska vi på 3års kalas, det är Nikes tremänning Simon som fyller år.

Kläder var det ja!

Se upp i backen, 1000 hål i nacken! Eller hur var det?

Vi har verkligen inte tid att bli sjuka. Denna månad går det verkligen inte! Nike vaknade i morse och var hes och hostig men pigg. Under förmiddagen blev hon sämre och jag tyckte att hon blev varmare.. Vi fick ställa in dagens planer och ta det lugnt.. Tills Patrik ringde och frågade om vi inte ville med på skidleken och grilla. Det passade så perfekt eftersom Nike skulle sova så då kunde hon ju lika gärna göra det där. Vädret som varit strålande hela dagen utbyttes till snöstorm lagomt till vi skulle grilla, men det var mysigt ändå.




Jag fegade ur och var tvungen att bromsa lite! Haha.


Lilla sjuklingen sov som en stock.

Det var en mysig eftermiddag. Patrik har ett väldigt bra jobb måste jag säga. Det är inte alla som kan grilla och umgås med familjen på arbetstid :)

Nu har Nike vaknat, fy så hon låter. Hoppas det går över snart! Det börjar stickas i min hals och nyss nös jag typ 100 gånger! Jag vill inte bli sjuk!

Förälskad.

Kan man blivit annat när man sett dessa super snygga skor? Dom fick följa med hem. Halva priset var det också, så det var inte ens något att fundera på :)


Så snyggt med dragkedja bak!

Hälsar på Therese och hennes fyrbenta vänn...

img_0272 (MMS)

Hälsar på Therese och hennes fyrbenta vänner :)


Miljöombyte?

Så som jag kommer fara och flänga mellan Stockholm-Östersund i vår är det väl lika bra att jag hyr in mig hos Frida och pojkarna. Skulle nog trivas som fisken i vattnet! Tänk om man var lite modigare, då hade nog flyttlasset gått för längsen!


Hissgardin


Den här hissgardinen kommer att finnas i vårat sovrum snart! Tjusig va? :)

SAKNAR!!

Idag var vi varit på Wilmas 2års kalas. Det bjöds på korv med bröd till lunch och sen en massa smarrigheter. Tårtorna var super goda så hela två bitar slank ner utan problem :)


Födelsedagsbarnet i egen hög person med munnen full av godis.


Födelsedagsbarnets mamma. Min fina vän Frida!


Frida åt lite för många tårtbitar ;)

Nike kalasar för fullt. Med vatten och majskrokar :)



Efter kalaset åkte vi och lämnade älsklingen hos farmor och farfar. Hon ska nämligen sova där i natt. Vi ska ju ut och äta! Men inte på det stället som det var tänkt, vi fick tänka om i sista sekund för Dalwhinnie´s var fullbokat. Så går det när man är ute i sista sekunden med att boka bord. Det får bli Loftet i stället, jag har aldrig ätit där så det ska bli spännande. Vi kommer nog att skippa bion, vi hyr med oss några filmer hem istället så jag kan somna 10 minuter in i första filmen :) Jag blir alltid så trött när vi ska kolla på film.. haha!!
Nä men fy vad jag saknar min lilla finis, känns som jag skulle kunna åka och hämta hem henne och skita i middag och allt. Eller nä, man ska ta vara på den lilla egentid man kan få. Men det är tufft! Jag vill ju vara med henne hela tiden ju!
Patrik la sig och vilade och jag fastnade framför datorn. Ska städa lite nu i lugn och ro innan vi ska iväg.

Ha en bra kväll allesammans, det ska vi ha :)




Nu drar vi på 2-års kalas!

img_0264 (MMS)

Nu drar vi på 2-års kalas!


Promenad med mina monster!

img_0259 (MMS)

Promenad med mina monster!


Fika på Törners!

Slänger in lite bilder från gårdagen!





Boring!

Känner mig lite nere idag, kanske är det för det snöar ute. Jag ser liksom ingen ände på den här jäkla vintern! Jag vill ha sol och smältande snö. Jag vill ha på mig ballerinas och en snygg klänning! Har suttit och kikat på lite vår/sommar kläder nu på förmiddagen och drömt mig bort.

Jag vill verkligen vara mammaledig resten av mitt liv, men jag vill även ha pengar. Är så less på att aldrig ha några pengar. Jag vill ju shoppa en massa nytt, jag vill ha en helt ny garderob, jag vill ha nya skor and so on.
Man kanske ska börja jobba lite extra på helger och kvällar? Men vart i så fall? Är inte så jätte sugen att gå tillbaks till mitt gamla jobb faktiskt.

Ge mig soooool och värme innan jag typ dör!


Ja tack!!

LOVE.

Jag längtar som en tok tills på Lördag. Då ska jag och Patrik ut och äta, bara han och jag! Tror faktiskt inte vi har ätit bara han och jag sen Nike föddes.
Det blir såklart de vanliga stället Dalwhinne, där är maten super! Får se om vi bara åker hem och myser efter maten eller om vi kanske går på bio. Beror på om det går nån bra film? Nån som sett någon bra på sistone?
Det ska iallafall bli skönt med lite tid för bara oss! Vi firar allahjärtansdag i förväg kan man säga :)



Skjut mig!

Trött var bara förnamnet. Shit vilken kväll alltså! Nike var hels hysterisk, vägrade sova! Det måste vara fler tänder på gång för hon har vaknat i natt också och varit ledsen precis som när framtänderna kom. Lilla gumman min!

Idag är jag en trött mamma men skit samma. Vi ska möta upp Therése och Camilla vid tolv och käka lunch med dom. Sen ska vi på den sista föräldragruppsträffen!
Storhandling och ett besök på sjukhuset står också på dagens schema.

Jag har fått ett ynka svar på sängen. Åh jag som vill sälja den nu på engång så vi kan köpa en ny!!


Trött morsa.


Åh vad jag älskar min lilla familj! Nike f...

img_0255 (MMS)

Åh vad jag älskar min lilla familj! Nike fick sova mellan oss i natt för hon har varit så himla ledsen ikväll! Kanske fler bissingar på g? Jag ligger och väntar på att Criminal Minds ska börja. Det är så mysigt att ligga här i sängen och höra deras andetag :) Mina finisar!


Onsdag!

Godmorgon! Idag är det första dagen på länge som vi inte har något inplanerat. Tiden går ju så fort när man gör något, och jag känner att denna dag kommer gå långsamt.
Nike har precis fått gröt och är redo för dagen. Vad fasiken ska man hitta på? Solen skiner ju så en promenad blir det säkert :) Måste fixa en ny design till bloggen också, så den blir lite roligare! Nån som känner sig utvald? :)

Om två veckor får vi nya golv, gissa om jag längtar !


Snygging!

Denna tapet tror jag skulle bli skit snygg som fondvägg i sovrummet.


Bild lånad av Boråstapeter.

Himlen kissar.

Vilket jäkla piss väder det är idag då. Jag hatar när det regnar och är slaskigt ute, allt blir så himla skitigt! Vi har ju egen ingång och världens minsta hall, det är knappt så vagnen får plats. Hatar verkligen hallar.. dom blir lätt skitiga och oftast så är det trångt. Nästa gång vi flyttar ska vi ha en stoooor hall!

Har lagt ut sängramen på blocket nu på förmiddagen. Hoppas någon ringer och vill köpa den!
Ringde även en mattläggare, han hade inte kalendern med sig men han trodde inte att det var så lång väntetid. Det blir nytt golv i hallen, uppe och nere, båda sovrummen och i köket :) I vardagsrummet har vi trägolv så de gör vi inget åt.

Jag ville ju så gärna ha nya tapeter i vårat sovrum men tydligen så har vi nästan ingen fond där. Jäkligt lustigt med tanke på hur fula och stygga tapeterna är. Aja, vi får försöka lösa det på något sätt.. vi kanske till och med kan göra det själv.

Min kära mormor fyller år idag så när Patrik slutat jobba ska vi dit på middag. Vet faktiskt inte vad hon fyller, haha! Men hon är inte så gammal. Nått på 60 :)



RSS 2.0